Voorjaarspasta met groene asperges, kwarteleitjes en Goats Cheese Crumbles Honing
Ingrediënten
- 500 gram pasta Penne
- 1st bospeen
- 200 gram groene asperges
- 8 st kwartel eitjes
- 2 grote tomaten
- 150 ml droge witte wijn
- 150 gram Crème fraîche
- 50 gram gehakte bieslook
- 1 teentje knoflook
- 100 gram Alphenaer Cheese Crumbles Honing
Bereidingswijze
Kook de pasta gaar in ruim kokend water gedurende 8 minuten. Neem de kwarteleieren en kook ze gaar in 4 minuten kokend water.
Laat de eieren schrikken in koud water en pel ze.
Was de groenten en maak schoon. Snijd de bospeen in kleine reepjes, de tomaat in kleine blokjes en de asperges in kleine schijfjes. Hak de knoflook fijn.
Neem een bakpan en verhit deze met een scheutje olijfolie.
Voeg de knoflook toe en de gesneden groenten.
Roerbak de groenten gedurende 2 minuten in de pan.
Blus af met droge witte wijn. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af na 8 minuten kooktijd.
Voeg de pasta toe bij de gebakken groenten.
Meng de crème fraîche met de gehakte bieslook. Voeg deze toe aan de pasta.
Maak af met de Goats Cheese Crumbles en de gekookte kwarteleitjes.