Gevulde avocado met quinoa, zalm en Goats Cheese Crumbles
Ingrediënten
- 2 st. rijpe avocado´s
- 200 gram biologische quinoa
- 200 gram gerookte zalm
- 1 tomaat
- 1 komkommer
- 100g Alphenaer Cheese Crumbles
- 1 eetlepel sesam olie
- Peper en zout
Bereidingswijze
Maak de avocado´s schoon en bewaar de halve schillen als schaaltjes. Haal de pit eruit en schraap de inhoud eruit. Snijd de avocado´s in kleine blokjes.
Kook de biologische quinoa in 20 minuten gaar in kokend water.
Snijd de tomaat en de komkommer in kleine blokjes.
Snijd de gerookte zalm in dunne plakjes.
Meng alle ingrediënten als een salade door elkaar.
Voeg daar een klein beetje zout en peper en een eetlepel sesamolie aan toe.
Vul de lege avocado´s met de salade en garneer af met de Goats Cheese Crumbles.