Geen feest(dagen) zonder heerlijke geitenkaas
Wist je dat er in Nederland ongeveer 20 kg kaas per persoon per jaar wordt gegeten? Kaas kan en mag dus ook tijdens de feestdagen niet ontbreken. Onze (geiten)kazen zijn een goede toevoeging als amuse, voor de borrel, bij de brunch of het diner. Gegarandeerd de lekkerste feestdagen met onze (geiten)kaasspecialiteiten.
Verse én gerijpte geitenkaas met truffel
Truffel heeft een complexe, aardse smaak en is een ingrediënt wat vaak in de decembermaand op tafel komt. Wij verkopen zowel verse geitenkaas met truffel als gerijpte geitenkaas met truffel. De verse geitenkaas met truffel combineert perfect met het zoutige van rauwe ham en de gerijpte geitenkaas met truffel is ook gebakken erg lekker.
Let it crumble
Goat cheese crumbles kunnen echt overal bij. De crumbles doen het niet alleen goed in een soepje, een salade of een amuse, maar ook als nagerecht. Met onze goat cheese crumbles zet je in een handomdraai een heerlijk, chefwaardig en creatief kerstgerecht op tafel.
Een nagerecht op zich
Bij verse geitenkaas wordt vaak aan hartige gerechten gedacht. Maar onze verse geitenkaas met de smaak cranberry en kaneel is al een nagerecht op zich. De zoetzure cranberries combineren perfect met het houtachtige van de kaneel.
Daarnaast leent de Fresh Goat Cheese Cranberry & Cinnamon zich uitstekend om te gebruiken in lekkere bijgerechten of brunchgerechten, zoals verpakt als bladerdeegcadeautje.
Brie op de kaasplank
Een goed stuk brie hoort echt op een kaasplank thuis. En dat hoeft dan natuurlijk niet perse de voor de hand liggende brie van koemelk te zijn. Er zijn ook hele lekkere briesoorten van geitenmelk verkrijgbaar zoals een geitenbrie naturel, met fenegriek of met bospaddenstoelen. Een echte verrijking van de afsluiter van jouw diner of van de borrelplank.
Alle genoemde kaasspecialiteiten zijn verkrijgbaar in kaasspeciaalzaken en/of groothandels bij jou in de buurt. Geniet van deze decembermaand!