Tartaar van verse vis, peer en Goats Cheese Crumbles
Ingrediënten
- 150 gram verse zalm
- 150 gram verse tonijn
- 4 st Jacobs vruchten
- 2 peren Conference
- 50 gram Alphenaer Goats Cheese Crumbles
- 5 eetlepels citroen
- olijfolie extra vierge
- 5 eetlepels witte crème balsamicoazijn
- Bieslook
- Peper en zout
- 4 sneden brood
Bereidingswijze
Snij de zalm, tonijn en st Jacobsvruchten in heel kleine dobbelsteentjes (gebruik hiervoor een goed en scherp mes).
Schil de peren en snijd deze in vieren en ontdoe ze van het klokhuis.
Snij 6 van de parten ook in zeer kleine blokjes. Versnipper de bieslook.
Neem daarna de twee andere parten peer en maak gebruik van een dunschiller om er lange, dunne stroken van te maken.
Meng de olijfolie en de balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.
Meng het vismengsel en de Goats Cheese Crumbles voorzichtig door elkaar.
Schep er vervolgens 4 eetlepels van de dressing over en meng nog eens goed door.
De stroken die je van de peer gesneden hebt leg je in de overige saus, zo voorkom je verkleuring en smaakt de peer heerlijk fris.